Stellen suchen
Stellenbezeichnung, Schlagwort oder Firmenname
Stadt / Kreis / Land

EXIMOD PNEUMATIC EXPERT SRL

4.67 von 6 Bewertungen

Șoseaua Chitilei, 283, București,

Bewerben Follow

EXIMOD PNEUMATIC EXPERT este lider pe piata din Romania in furnizarea de scule pneumatice profesionale si industriale. Din 1996 este cu mandrie unicul importator si reprezentant in Romania al brandului german de scule pneumatice si echipamente hidraulice RODCRAFT PNEUMATIC TOOLS, iar in timp si-a diversificat oferta prin colaborari cu alti producatori de renume mondial precum Yokota, Toku, Ober, Pressol, Dynabrade Omer, Rockair, Far, Fima, Prevost, etc.

Compania s-a specializat in oferirea unei game foarte largi de scule pneumatice, accesorii si consumabile pentru acestea, echipamente hidraulice si pneumatico-hidraulice, echipamente de gresat si transfer ulei, compresoare si accesorii pentru reteaua de aer comprimat, scule de mana si scule cu acumulatori, astfel incat sa raspunda cat mai bine atat cerintelor clientilor din industrie cat si a celor din domeniul auto.

Prin produsele si serviciile sale EXIMOD PNEUMATIC EXPERT doreste sa ofere primul rand solutii.

In relatia cu clientii si partenerii sai compania a pus intotdeauna pe primul loc valori precum corectitudinea, respectul, promptitudinea, eficienta, si nu in ultimul rand flexibilitatea.

Dieser Arbeitgeber hat zur Zeit keine aktiven Stellen.