EFFECTIVE FLUX SRL

4.67 von 3 Bewertungen

Bulevardul Decebal, Arad,

Bewerben

EFFECTIVE FLUX este o firma cu capital integral romanesc care ofera servicii de consultanta si instruire pentru imbunatatirea proceselor si a organizatiilor .

Suntem una dintre cele mai mari si experimentate echipe romanesti de consultanti specializati pe imbunatatire (calitate, optimizari, Six Sigma , implementare Lean) si instruire , cu preponderenta in domeniul industrial.

Promovam excelenta si continua imbunatatire bazata pe principala resursa a unei organizatii - omul.

Cei peste 200 de clienti , sunt companii multinationale sau romanesti cu anvergura de la 30 la peste 4000 de angajati,care acopera domeniul productiei de componente pentru autoturisme(majoritar), injectie mase plastice, prelucrari mecanice, metalurgie dar si din alte industrii si servicii.

Din, anul infiintarii, am instruit pestede participanti la cursurile noastre .

Effective Flux este membra a doua importante organizatii din domeniul productiei de componente auto si autoturisme : ACAROM si AIAG.

De la infiintare, Effective Flux este in fiecare an printre companiile fruntase mentionate de Camera de Comert si Industrie Arad (Topul Firmelor) si acest fapt se datoreaza membrilor echipei noastre si in egala masura clientilor care au incredere in noi.

Daca doriti sa faceti parte dintr-o echipa experimentata care nu face compromisuri in livrarea serviciilor sale, va asteptam cu placere sa aplicati la pozitiile noastre disponibile!

Dieser Arbeitgeber hat zur Zeit keine aktiven Stellen.