Stellen suchen
Stellenbezeichnung, Schlagwort oder Firmenname
Stadt / Kreis / Land

E-TWOW ELECTRIC MOBILITY SA

Antwortet schnell
3.00 von 2 Bewertungen

Craiova,

Bewerben Follow

E-TWOW este parte a unui concept internațional, cu sedii in Romania, China si Germania, care prin intermediul tehnologiilor înalte folosite în procesul de producție, a realizat vehicule electrice unice, care se diferențiază prin caracteristici tehnice revoluționare.

Îmbinând experiența în domeniul mecanic și electric cu pasiunea și necesitatea creării unor soluții inovative de transport, echipa noastră a realizat cele mai bune vehicule electrice pe doua roți. Ne bucurăm de recunoaștere internațională, primind numeroase premii care atestă unicitatea și inovativitatea vehiculelor E-TWOW, inclusive medalia de aur la Salonul International de Inventii de la Geneva.

Brandul E-TWOW este unul dintre principalii promotori ai utilizarii vehiculelor electrice, mentinerea unui mediu nepoluant reprezentand pentru noi un obiectiv real si deosebit de important.

Echipa este una entuziastă, realizată din profesioniști, întotdeauna pregătiți pentru noi provocări și mereu în contact cu utilizatorii vehiculelor E-TWOW. Promovăm ineditul și inovația și le oferim clienților noștri o alternativă de transport pe care nu și-au imaginat-o, dar care va deveni indispensabilă pentru deplasarea in mediul urban.

Dieser Arbeitgeber hat zur Zeit keine aktiven Stellen.