E-PARTS CONNECTION

3.92 von 24 Bewertungen

Strada Petru Sfetca, 3, Timișoara,

Bewerben

Compania . E-Parts Connection SRL a fost înființată în anul 2010 în Timișoara. Oferă servicii de administrare bază date, relații clienți, webdesign, programare, marketing si cercetare pentru unul dintre cei mai mari parteneri eBay și Amazon din Europa.

Compania se poate mândri cu mai multe premii câștigate, nu mai puțin de patru ani la rând. Acest lucru se datorează echipei profesioniste care întâmpină mereu nevoile clienților și oferă soluții avantajoase.

Compania dispune în momentul de față de mai multe departamente în cele mai căutate cincilimbi internaționale: germană, engleză, franceză, italiană și spaniolă.

Firma promite reevaluarea pieței, cât și optimizarea constantă a soluțiilor oferite. Procedurile sunt implementate cu sârguință în scopul bunului mers al platformelor, al rapidității și calității, ele sunt deasemenea înnoite, pentru dezvoltarea continuă și sigură a pieței online.

Angajamentul companiei SC E-Parts Connection SRL este de a oferi servicii profesionale la cele mai înalte standarde în domeniul de activitate.

Dieser Arbeitgeber hat zur Zeit keine aktiven Stellen.