Dante International SA

4.40 von 579 Bewertungen

Șoseaua București Nord, 15-23, Voluntari,

Bewerben

emag_cariere_logo_blue

Esti pasionat de online? Iti doresti sa faci lucruri mereu noi, sa reinventezi e-commerce-ul? Unde altundeva ai putea face toate acestea, deca nu la eMAG? De 12 ani revolutionam comertul online romanesc. Cat de cool ar fi sa participi zi de zi la aceasta revolutie impreuna cu oameni tineri, pasionati, pusi pe fapte mari? In plus, iti oferim constant programe de training pentru ca dezvoltarea angajatilor este foarte importanta la eMAG.

Lansat in, eMAG se este unul dintre creatorii pietei de comert online din Romania. Ne mentinem lideri detasati prin adaptarea permanenta a serviciilor la specificul pietei si prin orientarea catre satisfactia clientului, ajungand in prezent cel mai mare magazin online din S-E Europei. eMAG detine un vast portofoliu, in care se regasesc produse IT&C, electronice si electrocasnice, carti, jucarii, echipament sportiv, produse pentru bebelusi, cosmetice profesionale si parfumuri, iar oferta eMAG se extinde permanent cu noi categorii prin eMAG Marketplace, prima platforma online din Romania care grupeaza mai multi retaileri.

Compania opereaza magazinele online, precum si unsprezece showroom-uri in Bucuresti, Iasi, Brașov, Ploiesti, Cluj, Timisoara, Constanta, Craiova, Oradea si Galati. De-a lungul anilor, eMAG a dezvoltat programe specializate de training, adaptate aptitudinilor si planurilor de cariera ale angajatilor.

Daca n-ai gasit jobul potrivit, nu fi dezamagit. Trimite un CV pe adresa  si te cautam noi cand avem un job potrivit pentru tine.