CONSTANTIA FLEXIBLES BUCURESTI

4.25 von 16 Bewertungen

Șoseaua Olteniței, București,

Bewerben
Grupul CONSTANTIA FLEXIBLES este unul din producatorii de top de ambalaje flexibile la nivel global, cu un puternic focus pe piata Europeana, dar extinzandu-si business-ul si in Asia, Africa, America de Nord si America de Sud . Grupul este furnizor principal pentru o larga varietate de clienti – companii multinationale sau leaderi pe pietele locale din segmentele: food, pet food, pharma si beverage. In prezent Grupul detine peste 55 de fabrici in peste 23 de tari, activand cu pestede angajati in aceste locatii. Succesul Grupului este asigurat de serviciile de inalta calitate, tehnologia de varf folosita, mijloacele de productie extrem de eficiente si apropierea fata de client.

CONSTANTIA FLEXIBLES BUCURESTI (fosta ASAS (Romania)) a fost infiintata in anul, iar incepand cu anul 2011 face parte din Grupul CONSTANTIA FLEXIBLES, imbinand astfel experianta anterioara de peste 15 ani in domeniu cu strategia, viziunea, standardele si modul de lucru occidental imprimate de Grup. Prin dezvoltarea de parteneriate solide cu importante companii la nivel national si international, Constantia Flexibles Bucuresti este un unul din jucatorii principali pe piata autohtona de profil.

In activitatea noastra consideram ca fiind elemente esentiale in atingerea succesului: stabilitatea, formarea angajatilor, crearea conditiilor optime de lucru si incurajarea performantelor.

Sediul companiei este in Buciumeni, la 30 km distanta de Bucuresti si in prezent lucram cu o echipa de peste 90 de angajati.
Dieser Arbeitgeber hat zur Zeit keine aktiven Stellen.