Stellen suchen
Stellenbezeichnung, Schlagwort oder Firmenname
Stadt / Kreis / Land

Concept Consulting SRL

Iași,

Bewerben Follow

SC CONCEPT CONSULTING SRL activeaza pe piata de profil din anul, acest lucru conducand la infiintarea unui nucleu tehnic solid prin atragerea resurselor umane cu experienta profesionala relevanta.

OBIECTIVE Obiectivul fundamental al echipei este oferirea de servicii in domeniul academic care sa raspunda tuturor necesitatilor clientilor nostri, cu scopul obtinerii unui raport optim pret/performanta.

Obiectivul principal al companiei CONCEPT CONSULTING este satisfacerea clientilor prin realizarea lucrarilor si a consultantei academice la un nivel ridicat de performanta.

VIZIUNE

de a crea valoare clientilor nostri

MISIUNE

de a oferi servicii si solutii complete si de calitate superioara clientilor nostri cu scopul de a ii ajuta sa isi indeplineasca obiectivele si sa tina pasul cu un mediu intr-o continua evolutie,

VALORI

Calitate: Este valoarea care se regaseste in toate lucrarile noastre. Folosim know-howul acumulat pentru a ne adapta usor oricarei situatii, astfel incat sa oferim solutii Comunicare si Colaborare: Stim sa ascultam si suntem clari si precisi atunci cand comunicam. Oferim sprijin din proprie Eficienta: Prin rezultatul muncii noastre clientul are beneficii mai mari decat Integritate si Respect: Ne pastram obiectivitatea in orice interactiune. Ne tinem de cuvant. Ne respectam unii pe altii. Ii tratam pe ceilalti asa cum ne dorim ca ceilalti sa ne trateze pe noi.

Dieser Arbeitgeber hat zur Zeit keine aktiven Stellen.