COMPUTER GENERATED ENTERTAINMENT SRL

Bewerben Follow
Diamant Studio este o companie cu o vasta experianta in domentul videochatului legal. Pe langa avantajul experientei, studioul nostru ofera si cele mai bune conditii de lucru pentru ca modele noastre sa poata atinge nivelul maxim de performanta.
De ce Diamant Studio?
Studioul nostru din Bucuresti este situat central, in Piata Alba Iulia, si consta in combinatia perfecta dintre design interior placut si relaxant si tehnologie de ultima generatie. In schimb, cel mai important aspect il reprezinta munca depusa de modelele noastre; ne dorim ca acestea sa fie lipsite de griji si mereu fericite, din acest motiv ne asiguram sa le oferim un confort sporit, alaturi de o echipa tanara si bine pregatita, in asa fel incat sa se simta in siguranta deplina din toate punctele de vedere.
Misiunea noastra
Misiunea noastra este aceea de a crea jobul perfect, acel loc unde angajatii vin sa castige bani dar in acelasi timp sa se si distreze. Din acest motiv ne-am propus sa ascultam orice propunere venita din partea modelelor noastre si sa actionam astfel incat sa le faca placere sa vina la job,
Dieser Arbeitgeber hat zur Zeit keine aktiven Stellen.