UP ROMANIA S.R.L.

4.48 von 23 Bewertungen

Șoseaua Dudești-Pantelimon, 42, București,

Bewerben

Up România este noua identitate a Cheque Dejeuner România. Nepropunem sa oferim clienților și partenerilornoștri servicii integrate care să le simplifice interacțiunile, procesele, deciziile, adoptând o atitudine de înțelegere profund umană a nevoilor acestora și susținând bunele practici de responsabilitate socială.

Tichetele și cardurile de masă, tichetele cadou, tichetele sociale și cele sociale de grădiniță, voucherele și cardurile de vacanță, tichetele de creșă, sunt doar câteva dinvarietatea soluțiilorcu care venim în sprijinul performanței, al calității și al motivării, algrijei și implicării pentrua face să fie mai bine în fiecare zi.

Misiunea noastră e să aducem valoare prin empatie, printr-o înțelegere a nevoilor și o atitudine deschisă față de clienți și parteneri.

Valorile noastre ne ghidează în toate acțiunile. Promovăm responsabilitatea, solidaritatea, inovația, echitatea, antreprenoriatul. Ne dorim alături de noi persoane care să simtă și să acționeze conform acestor valori.

Dieser Arbeitgeber hat zur Zeit keine aktiven Stellen.