Stellen suchen
Stellenbezeichnung, Schlagwort oder Firmenname
Stadt / Kreis / Land

Casa Victoria

5.00 von 4 Bewertungen

Bulevardul Laminorului, 107, Bucharest,

Bewerben Follow
Povestea noastră a început în anul 2002 și a pornit de la o idee foarte simplă. Am fost curioși să aflăm dacă senzaționalul conzonac făcut de mama ar avea succes și la gurmanzi din afara familiei. Reacția amatorilor de dulciuri ne-a depășit toate așteptările. Respectivii cozonaci au devenit în scurt timp atât de populari, încât am fost nevoiți să ne punem serios pe treabă.
De-atunci și până acum au trecut 13 ani în care ne-am diversificat simțitor oferta, iar deserturile preparate de noi au cucerit inimile multor oameni.
Toate bunătăţile care poartă semnătura Casei Victoria sunt făcute după reţete atent studiate și îmbunătățite de-a lungul timpului. Cremele sunt preparate prin metode tradiţionale, foietajul întotdeauna e făcut cu unt, fructele sunt proaspete, iar cozonacii și pasca sunt într-atât de bogate încât până și cei mai pretențioși amatori de dulciuri și de produse de patiserie le-ar acorda calificativul ca la mama acasă.

Valorile noastre
1. Excelenta - Folosim cele mai bune ingrediente și lucrăm cu rețetele proprii pe care le-am pus la punct timp de mai bine de un deceniu. Iată de ce toate deserturile noastre sunt pur și simplu senzaționale.
2. Autenticitate - Nu improvizăm când vine vorba despre unt sau lapte, frișca din prăjiturile noastre este obținută din smântână, iar pentru glazuri folosim întotdeauna ciocolată veritabilă.
3. Generozitate - Ne place să îi răsfățăm pe cei care cred în noi. De aceea în blaturi și creme folosim doar băuturi fine, facem exces de nuci, migdale, fistic și alune de pădure, și nu ne dăm în lături de la condimente exotice.
4. Sinceritate - Nu trebuie să folosim figuri de stil și superlative.
Bunătățile pe care le facem vorbesc de la sine.
5. Respect - Din momentul în care am deschis Casa Victoria am făcut tot ce a trebuit pentru a stabili un standard în materie de produse de cofetărie. Vom proceda la fel și în continuare, deoarece ne respectăm clienții și în același timp ne respectăm pe noi înșine.
Dieser Arbeitgeber hat zur Zeit keine aktiven Stellen.