BUENOBIA HAIR SRL

3.00 von 2 Bewertungen

Târgu Mureș,

Bewerben
Suntem un magazin online specializat in prezentarea si comercializarea extensiilor din par integral natural.
Profesionalismul si promptitudinea serviciilor au fost mereu in prim-plan si, de aceea, oferim atentia cuvenita fiecarui client in parte.
Ne adresam tuturor doamnelor si domnisoarelor care sunt preocupate de modul in care arata si tin la imaginea lor. Femeile sunt, in general, curioase, dornice sa incerce lucruri noi. Asa ca… de ce nu? Poti obtine o schimbare radicala de look cu ajutorul extensiilor de par natural.
Echipa BuenoBia te asteapta cu propuneri inedite, cu idei de coafuri, culori spectaculoase de extensii si consiliere in alegerea tipului potrivit de extensii.
Toate produsele marca BuenoBia sunt confectionate din par natural 100%, nu ai de ce sa iti faci griji, o data cu extensiile achizitionate, vei primi si un certificat de garantare a calitatii. Scopul nostru principal il reprezinta multumirea clientelor noastre, astfel incat, iti oferim cea mai buna calitate de pe piata, la un pret avantajos.
O clienta care se intoarce bucuroasa in magazinul nostru este cea mai mare satisfactie pe care o putem avea!
Dispunem de o gama larga de extensii, toate naturale si va putem oferi o varietate de nuante si lungimi.

Frumusetea ne reuneste pe toti prin diversitate! Viziunea noastra este sa dezvoltam o gama de produse pentru par la preturi accesibile tuturor femeilor. Produsele noastre ofera femeilor de pretutindeni incredere in sine dar si o stare de bine! Integritate, respect, responsabilitate, curaj si transparenta! Acestea sunt principiile care stau la baza activitatii noastre!
Dieser Arbeitgeber hat zur Zeit keine aktiven Stellen.