Euro Retail Tech

4.50 von 20 Bewertungen

Bulevardul București, 118, Baia Mare,

Bewerben Follow

Lansat in martie, Quickmobile s-a diferentiat in scurt timp ca unul dintre cei mai importanti retaileri de IT&C din mediul online in Romania. Portofoliul de afaceri al Quickmobile este completat de o retea de puncte de vanzare in cele mai importante centre comerciale din tara, concepute ca magazine cu acces de 360°. In tot acest timp, brandul Quickmobile a devenit un reper de succes, crescand ca notorietate si cifra de afaceri de la an la an. Ca dovada, Quickmobile a devenit o rampa de lansare si un partener de incredere pentru marci de notorietate mondiala. Portofoliul nostru de produse se poate mandri la ora actuala cu peste 150 de branduri printre care se numără Jean Paul Gaultier, Guess, Kenzo, Moschino, Karl Lagerfeld, Hello Kitty, Mini Cooper, Ferrari și alții.
In, ca un demers firesc si urmand un trend international revolutionar in domeniu, Quickmobile face un pas indraznet, oferind consumatorului din Romania perspectiva unei experiente unice: un mix desavarsit intre shopping-ul de calitate si acces la un continut editorial dedicat, premium, cu accent pe ultimele trend-uri globale din domeniul modei si new-tech, precum si din zonele ''entertaiment-ului, artelor si new media.
Quickmobile devine astfel un deschizator de drum nu doar in Romania ci si pe plan global in domeniul mobile. Am devenit o destinatie pentru oamenii pasionati de tehnologiile smart. Suntem primii care aduc ultimele telefoane, drone, roboti si toate minunatiile. Ne luptam zi de zi sa facem mai usor accesul tuturor la stilul de viata smart care se naste sub ochii nostri prin tehnologie.
Quickmobile are in spate o echipa de profesionisti dedicata care beneficiaza de infrastructura internaționala a Grupului Quickmobile și de sprijinul B2B International Distribution Team, acesta participand constant la cele mai mari targuri din domeniu (CeBIT - Hanover, Germany; IFA - Berlin, CES - Las Vegas, Hong Kong Spring-Autumn Fair, Barcelona Mobile World Congress).

Dieser Arbeitgeber hat zur Zeit keine aktiven Stellen.