Brain Institute

4.33 von 6 Bewertungen

Strada Tony Bulandra, 27, București,

Bewerben

De mai mult de șapte ani, pacienți de toate vârstele găsesc răspunsuri la echipa medicală care a fondat BRAIN Institute. Iată câteva dintre motivele pentru care peste 500 de oameni aleg anual medicii noștri pentru tratamentul și însănătoșirea lor:

Institute este prima instituție medicală privată non-profit din România, care reinvestește toate resursele disponibile pentru îmbunătățirea îngrijirii pacienților și a practicii medicale, precum și pentru cercetare și educație.

Leadership medical în neurochirurgia modernă.RAIN Institute reunește cei mai experimentați specialiști din neurochirurgia românească modernă, pentru fiecare dintre ramurile ei: spinal, cranian și neuro-anestezie. Experiența fiecăruia în parte și rezultatele lor profesionale provin atât din educația medicală performantă, cât și din numărul mare de pacienți tratați până acum. În România, anumite afecțiuni rare pot fi tratate numai de către noi.

Institute dispune de tehnologie de diagnostic și chirurgie de ultimă oră. Începând cu neuro-navigația, continuând cu monitorizarea nervoasă amănunțită, și până la RMN disponibil intra-operator, dispunem de toate resursele necesare maximizării succesului nostru în ceea ce privește starea ta de sănătate.

Dieser Arbeitgeber hat zur Zeit keine aktiven Stellen.