Stellen suchen
Stellenbezeichnung, Schlagwort oder Firmenname
Stadt / Kreis / Land

Societe Gourmet

București,

Bewerben Follow

Société Gourmet și-a început povestea în noiembrie, vremea la care am sustinut primele cursuri de gătit pentru pasionați și entertainment culinar din România. Am fost numiți în titlurile vremii un ‘start-up în vreme de criză’ (Forbes Romania, Deutsche Zeitung für Rumänien), iar noi  de atunci am crescut încet și sănătos, dezvoltând experiențe în premieră în România și prima comunitate de pasionați de gătit.

Suntem un business 100% românesc cu experiență internațională, suntem o comunitate de oameni pasionați de ‘bien vivre’.

Spațiul nostru este o casa veche de 107 ani in stil Micul Paris, in mijlocul Bucurestiului, zona Bd. Dacia – Calea Moșilor. Frumoasa are tavane înalte, ferestre cu multă lumină naturală, o bucătărie interioara ‘designish’, grădină și bucătărie de vară cu BBQ & smoker.

SG Event House găzduiește evenimente private de la tem-building culinar, petreceri pentru copii, cine business sau petreceri în grădină. 

Raluca Hagivreta-Ichim, fondatoarea conceptului SG este de 10 ani atentă la fiecare detaliu al organizării unui eveniment și conduce echipa SG pentru a crea experiențe memorabile, de calitate, peste așteptă

Dacă domeniul ospitalității este acolo unde te poți exprima cel mai frumos, dacă detaliile contează pentru tine și te bucură când poți oferi momente frumoase celorlalți, te asteptăm cu drag acasă! 

Société Gourmet Event House Bucharest

Dieser Arbeitgeber hat zur Zeit keine aktiven Stellen.