BIA Business Intelligence Alliance

5.00 von 1 Bewertung

Strada Amiral Horia Măcelariu, 61-81, București,

Bewerben

De peste 25 de ani alături de Managerii de Resurse Umane din România!BIA – BIA Human Resource Management Services, este în topul celor maicunoscuți furnizori de servicii profesionale de HR din România. De-a lungul apeste 25 de ani de existență, compania și-a construit un foarte bun renumedatorită rezultatelor obtinute și valorii oferite clienților.

Alături de servicii de recrutare și selectie de personal, BIA oferă, din2005, servicii de salarizare și administrare de personal. Am lansat în 2010 șiserviciul de agent de muncă temporară (leasing de personal) și servicii pentruexpatriați (taxe, aspecte legale).Printre clienții BIA se numără: Alstom,Alcatel – Lucent, A & D Pharma, British American Tobacco, BASF, BCR, C & A, Cleanic, Cris-Tim, Deloitte,Electromagnetica, EFG Retail Services, Glenmark Pharmaceuticals, GTS Telecom, GEMoney, GDF Suez, Horvath & Partners, ING Bank, IKK, KBC, Lekkerland, McCannErikson, McDonald’s, Nokia Romania, Osram, ProCredit Bank, Prospecțiuni,Perfetti Van Melle, Roche, Renania Trade, Servier, TaxHouse, Trimo Slovenia, Ulker,Ubisoft, Whirlpool, etc.Profesionalism, Pasiune, Parteneriat sunt valorile care ne ghidează!Toate candidaturile transmiseîn atenția noastră vor fi tratatecu maxim de confidențialitate. Doar candidații selectați vor fi contactațipentru un interviu, restul de CV-uri fiind pastrate în baza de date acompaniei pentru oportunități viitoare.


Prin transmiterea CV-ului şi a candidaturii dumneavoastră pe orice cale (email șifax) către SC BIA Human Resource Management Services SRL, vă exprimaţi în modexpres consimţământul ca această societate să prelucreze și să transfereinformaţiile şi datele cu caracter personal indicate în aceste documente. Deasemenea, vă aducem la cunostinţă că în conformitate cu Legea pentruprotecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şiliberă circulaţie a acestor date, aveţi dreptul de informare, dreptul de aaccesa şi/sau rectifica datele cu caracter personal ce vă sunt procesate,dreptul de a vă opune în orice moment la prelucrarea datelor cu caracterpersonal, în baza unor motive justificate şi temeinice, conform prevederilorlegale relevante, precum și dreptul de a vă adresa justiţiei.
Compania BIA Human ResourceManagement Services figurează înregistrul de evidența a operatorilor de date cu caracter personal cu numărul 2306.

Dieser Arbeitgeber hat zur Zeit keine aktiven Stellen.