BETTY-COM SRL

4.33 von 6 Bewertungen

Strada Vezuviului, 78, Galați,

Bewerben Follow
. BETTY-COM este unul dintre cei mai importanţi producători de produse de panificaţie, patiserie şi cofetărie pe plan local. Societatea a fost înfiinţată în anul 1992 şi este o societate cu capital integral privat.

A început cu o activitate axată pe comerţ şi alimentaţie publică având în prezent un număr de 3 unităţi. În decursul anilor imediat următori, datorită unor ample strategii de marketing şi a unui plan de management bine structurat, societatea noastră s-a dezvoltat într-un ritm alert, astfel că începând cu anul 2002 s-au pus bazele unui nou domeniu de activitate, şi-anume panificaţie. La scurt timp, respectiv în anul, am încheiat diverse parteneriate cu primele şi cele mai importante supermarket-uri din Galaţi.

În anul, fiind în căutarea unor noi oportunităţi de dezvoltare şi consolidare a poziţiei pe piaţa locală, . BETTY-COM face un pas important, demarând un proiect european prin care s-a dorit modernizarea şi extinderea activităţii, creşterea productivităţii şi nu în ultimul rând, creşterea competitivităţii în ceea ce priveşte raportul calitate – preţ al produselor comercializate. Astfel s-au dezvoltat două noi activităţi, şi-anume patiserie şi cofetărie. Acestea au contribuit la ascensiunea societăţii noastre pe plan local, mărindu-ne în acest fel portofoliul de clienţi prin calitatea şi gustul desăvârşit al noilor produse.

Tot în anul, cu ajutorul propriilor resurse, a luat fiinţă un service auto care oferă clienţilor săi servicii de înaltă calitate (verificare, întreţinere şi reparare, diagnoză, etc) şi nu în ultimul rând deserveşte la întreţinerea propriului parc auto.
Dieser Arbeitgeber hat zur Zeit keine aktiven Stellen.