Stellen suchen
Stellenbezeichnung, Schlagwort oder Firmenname
Stadt / Kreis / Land

Automobile Bavaria S.R.L

4.48 von 91 Bewertungen

Șoseaua București-Ploiești, 53, București,

Bewerben Follow

Automobile Bavaria Group este cea mai mare reţea de dealeri BMW din Europa Centrală şi de Est. Compania detine 12 dealeri in România şi 4 dealeri in Germania (lângă Munchen). În, Automobile Bavaria împlinește 23 ani de la înfiinţare, fapt ce pune în evidență vasta experienţa în serviciile de vânzare şi post-vânzare pe care o deține pentru mărcile din portofoliul BMW Group. Experiența și calitatea serviciilor oferite de Automobile Bavaria Group asigură orice client că alegând dealerii din reţeau noastra a luat cea mai bună decizie pentru el şi maşina pe care o utilizează.

 
Automobile Bavaria şi dealerii săi comercializează automobile BMW, MINI, Rolls Royce, motociclete BMW și Husqvarna, noi şi rulate. Pentru marca MINI Automobile Bavaria are trei puncte de service în România, la București, Cluj și Timișoara.
Toate mărcile beneficiază de service specializat cu acoperire națională și puncte de service în cele mai mari orașe din țară.

 

Automobile Bavaria Group oferă partenerilor săi o gama extinsa de servicii de:

·        închiriere maşini prin intermediul companiei Bavaria Mobility;

·        asigurări prin intermediul Bavaria Broker de Asigurari.

·        vânzare şi service pentru vehicule comerciale MAN şi autobuze Neoplan noi şi rulate, prin intermediul companiei MHS Truck & Bus importatorul general pentru România.

Dieser Arbeitgeber hat zur Zeit keine aktiven Stellen.