Asociatia Credis

5.00 von 3 Bewertungen

Bulevardul Timișoara, 26, București,

Bewerben

Academia Credis este centru de training si formare profesionala in domeniul IT&C, una dintre cele mai mari academii Cisco din Romania si Europa de sud-est, cu activitate de peste 20 de ani. 

Este singura Academie din centrul si estul Europei ce a fost premiata cu distinctia de "Extraordinary Contributions" pentru contributia sa la dezvoltarea si promovarea programului Cisco, program care acopera peste 163 de tari in intreaga lume. Totodata, in cadrul Credis este dezvoltat la nivel national proiectul "Credis in scoli si licee", prin care li se ofera tinerilor posibilitatea de a avea acces la programul educational CISCO Netacad, cel mai amplu si modern program de e-learning in domeniul tehnologiei si comunicatiei care exista in

Oferim cursuri de IT&C atat persoanelor fizice cat si juridice si, in momentul de fata, dorim sa ne extindem echipa.

Suntem un grup de oameni tineri, dinamici si veseli care te vor indruma si vor incuraja initiativele tale, ajutandu-te sa te dezvolti alaturi de noi.

Noi suntem adeptii motto-ului "Nimic nu este imposibil!", asa ca daca esti o persoana receptive, cu o atitudine proactiva, ne-ar placea sa te cunoastem!

Dieser Arbeitgeber hat zur Zeit keine aktiven Stellen.