Tehnologia și Fericirea. Elefantul și Călărețul

De ce ne pierdem tot mai repede răbdarea și suntem tot mai puțin toleranți cu lucruri și oameni care nu ne plac, dar cu toate astea ne doare când suntem noi înșine criticați sau respinși de ceilalți?

Sunt acestea trăiri ale tuturor oamenilor sau sunt specifice unei vârste anume?

În ce fel ne afectează diferențele între generații, cum sunt ele amplificate de tehnologie și de contextul pandemiei și cum învățăm să ne reconectăm cu cei din jur?

Nu în ultimul rând, de ce e, de fapt, atât de important să fim conectați social și cum ne afectează lipsa relațiilor bunăstarea psihică, chiar și în cea mai pașnică, sănătoasă, prosperă și inovatoare perioadă din istoria omenirii?

Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care a răspuns Paul Olteanu, Master Trainer și Executive Coach, specializat în comunicare, neuroștiință și procese de transformare, într-un interviu acordat Revistei CARIERE.

Așadar, despre legătura între tehnologie și fast food sau despre ce se întâmplă atunci când adolescenții crescuți cu tehnologia în mână devin adulți și ajung în primele locuri de muncă, puteți citi pe larg în articolul: Tehnologia și Fericirea. Elefantul și Călărețul.

Photo by Roger Brown from Pexels