Ce spune biroul tau despre tine? Curățenie maximă sau deranj creativ

Ce spune biroul tau despre tine? Curățenie maximă sau deranj creativ

Biroul tău este singurul spațiu personal de la muncă.  Așa că poate transmite multe mesaje despre proprietarul lui. Preferi o masa curată, goală sau afișezi un teanc de cărți si hârtii?

BestJobs va incerca să îți analizeze personalitatea, in funcție de preferințele tale.

Lipsă totală de obiecte
Lipsa de obiecte pe birou vorbește despre corectitudinea și independența proprietarului. Acesta nu e legat de un spațiu de muncă și e gata oricând să se relocheze la un alt departament, birou sau chiar companie.

Persoana care deține un birou gol e un strateg gânditor. Nu o să comunice neaparat ce e in mintea ei și va face întotdeauna lucrurile cum vrea.

Suveniruri-statuete-fotografii
Biroul ce afișează o colecție de variate lucruri mici, fotografii, suveniruri, figurine etc. e o reprezentare a unei personalitați deschise, cu care ai întotdeaua ce să dezbați la o cană de cafea. Veți vorbi despre natură, vreme, călatorii și multe altele. Colecționarii de tot felul de obiecte mici sunt deschiși si pozitivi. Dar in același timp sunt calzi și nu creează probleme.

Cărți, reviste
Un om care își afișează materialele din care se informează, comunică clar: „Sunt o persoană extraordinară, serioasă.”. Asta poate sau nu să fie și realitatea. Acordă atenție cărților de pe birou- sunt subiecte de muncă sau beletristică, se schimbă sau nu de-a lungul timpului, dacă persoana le folosește sau doar le afișează.

Totuși, cărțile pe birou nu sunt cea mai rea alegere. Ele vorbesc despre dorința persoanei de a aduna cunoștiințe, demonstrând in același timp că aceasta nu este modestă sau timidă.

De toate pentru toți
Dacă este deranj pe birou, atunci cel mai probabil asta reflectă și gândurile  proprietarului. Nu, asta nu înseamna că persoana nu este organizată ci că ideile acestuia se schimbă cu viteză mare. Se mișca de la un topic la altul, uită proiectul inceput, apoi și-l reamintește peste jumatate de oră pentru a il reincepe 🙂

Dar un astfel de iubitor de haos va avea  întotdeauna ceva de spus. Astfel de oameni sunt interesanți si  au moduri de a gândi non-standard si out of the box.

Te-ai regasit pe lista? 🙂